Δύο νέες προσλήψεις για τη Netstudio από το Marketing Arena Advanced

marketing arena advanced

Με δύο νέες προσλήψεις από το Marketing Arena Advanced ενισχύσαμε την ομάδα Marketing μας τον Σεπτέμβριο! Φέτος τον Ιούνιο, πραγματοποιήσαμε για 3η φορά το Marketing Arena στα γραφεία μας στον Άγιο Στέφανο με πιο προχωρημένη θεματολογία από ποτέ, πολλή “advanced” γνώση γύρω από όλο το φάσμα του digital marketing και αξιόλογους υποψήφιους.

Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων εκπαίδευσης σε marketers με τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρία, κάλυψαμε εξειδικευμένους τομείς, όπως Conversion Rate Optimization & Usability Test, Technical SEO Audit, HTML & CSS για marketers, Email Marketing & Automation, Στρατηγικές Google Ads & Meta Ads ανά vertical, Google Analytics 4 Reporting και Social Media Management Audit & Content.

Το Marketing Arena της Netstudio αποτελεί ένα πρωτότυπο concept που συνδυάζει δωρεάν εκπαιδεύσεις σε επιλεγμένους marketers, “δοκιμασίες” εργασιών πάνω στα θέματα των μαθημάτων, τελικές συνεντεύξεις και προσλήψεις. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, 20 marketers εκπαιδεύονται σαν να επρόκειτο να εργαστούν στο τμήμα Digital Marketing της εταιρείας. Στην επόμενη εβδομάδα εκπαίδευσης περνούν μόνο όσοι καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εργασίες που ανατίθενται από τους έμπειρους εκπαιδευτές της “αρένας” του digital marketing.

Τα σχόλια των συμμετεχόντων στο Marketing Arena Advanced ήταν πολύ θετικά και ανέδειξαν την αξία των εκπαιδεύσεων, ακόμα και για τους marketers που δεν προχώρησαν στο τελικό στάδιο της διαδικασίας, και της δράσης συνολικά:

  • “Το όλο concept του Marketing & Code Arena είναι πρωτότυπο και ενδιαφέρον, δηλαδή ακόμη και με φίλους από εξωτερικό που το συζητήσαμε, μερικοί δεν είχαν ξανακούσει κάτι παρόμοιο! Και η υλοποίηση έγινε πολύ καλά, με χρήσιμες πληροφορίες, ωραίες παρουσιάσεις και ευχάριστο, θετικό κλίμα.”
  • “Είχα έρθει με πολύ άγχος στην εκπαίδευση και όταν έφυγα ανυπομονούσα να ξαναέρθω και είχα μεγάλη προσμονή για το αποτέλεσμα της εργασίας μου.”
  • “Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση στη Netstudio. Συμπυκνωμένη γνώση, αλλά με αρκετό ενδιαφέρον.”

Ο Γιάννης Καράμπελας, ιδρυτής και CEO της Netstudio, δήλωσε σχετικά: “Μέσα από το Marketing Arena Advanced εκπαιδεύσαμε 20 αξιόλογους υποψήφιους και τους δείξαμε πώς ακριβώς δουλεύουμε στη Netstudio, ποια εργαλεία χρησιμοποιούμε και πώς φέρνουμε αποτέλεσμα στους πελάτες μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά στα δύο νέα μέλη της ομάδας Digital Marketing της Netstudio. Ανυπομονούμε για τη διοργάνωση του επόμενου Marketing Arena Advanced στο προσεχές μέλλον!”

Ανθή

Γράφει η Ανθή

Digital Marketing Team Leader

Δημοσιεύθηκε την 24.09.2024

Σχολιάστε το άρθρο

Συμβουλές digital marketing από το blog μας

preview του βίντεο Unboxing Regalinas

Website Unboxing Regalinas

Δείτε πώς ανακατασκευάσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας Regalinas.gr και τι αποτέλεσμα έφερε αυτή η ανακατασκευή.

Δείτε το video
preview του βίντεο του βίντεο με την Εύη Λούλη

Η Εύη Λούλη μιλάει για τη Netstudio

Η Εύη Λούλη, υπεύθυνη Marketing του Ομίλου Λούλη, μιλάει για τη συνεργασία του Ομίλου Λούλη με τη Netstudio.

Δείτε το video
preview του βίντεο με τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Δείτε ποια είναι τα πρώτα σημεία που κοιτάω ΚΑΘΩΣ μιλάω στο τηλέφωνο με υποψήφιους πελάτες που μου ζητούν να προτείνω βελτιώσεις στο site τους.

Δείτε το video
preview του video του GS Diamonds

GS Diamonds Website Unboxing (με υπότιτλους)

Δείτε στο video πώς φτιάξαμε ένα από τα πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά μας project. Το GS Diamonds, το eshop του μεγαλύτερου εμπόρου διαμαντιών στην Αυστραλία.

Δείτε το video
preview του video με τον Αποστόλη του White Goods

Σκέψεις & ανησυχίες ενός νέου για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε στο video απόσπασμα από εσωτερική συζήτηση προόδου, 7 μήνες μετά τη δημοσίευση του καινούριου site του White Goods.

Δείτε το video
preview του βιντεο πως να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Πώς να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Μετρήστε και βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα φορτώματος του site σας ή του e-shop σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο τι είναι το usability testing

Εισαγωγή στο Usability Testing και στο Userfeel με τη Netstudio

Τι είναι το usability testing και πώς μπορεί η Netstudio να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το site σας, το eshop σας ή την εφαρμογή σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο Website Unboxing Forel.gr

"Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι θα τα πάμε καλά. Και τελικά είχαμε δίκιο. Τα πήγαμε πολύ καλά."

Δείτε πώς φτιάξαμε το e-shop μόδας Forel.gr και πώς σχολιάζει τη συνεργασία ο Μάκης Χατζούλας.

Δείτε το video